KARABÜK DOĞRU HABER

AŞKIN VE PARANIN GEZEGENİ VENÜS YAY BURCUNDA

AŞKIN VE PARANIN GEZEGENİ VENÜS YAY BURCUNDA
12 Ekim 2021 - 14:29

#karabük #karabükhaberleri #sondakikakarabük #safranbolu #safranboluhaberleri #sondakikasafranbolu #bartın #bartınhaberleri #sondakikabartın #zonguldak #zonguldakhaberleri #sondakikazonguldak #karabukdogruhaber #karabükhaber #doğruhaber #dogruhaber

 

AŞKIN VE PARANIN GEZEGENİ VENÜS YAY BURCUNDA

BURÇLARA ETKİSİ

YÜKSELEN YENGEÇ, Venüs 6. Evinizde seyahat ediyor, çalışma ortamında daha yaratıcı olabileceğiniz ve keyifli zaman geçirebileceğiniz bir süreç, iş ortamındaki ilişkilerinizde daha sevgi dolu olabilirsiniz. Evcil hayvan edinmek isteyebilirsiniz. Sanata ve estetiğe önem verebilirsiniz, kilo almaya yatkın olabileceğiniz için beslenmenize ayrıca dikkat etmelisiniz. Sorumluluklarınızı ve görevlerinizi kolaylaştıracak şekilde düzenleyebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN, Venüs 5. Evinizde seyahat ediyor, daha romantik, neşeli ve sosyal olabileceğiniz bir süreç. Çocuklarla ya da partnerinizle olan ilişkilerinizde daha sevgi dolu olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen evliler için ideal bir zaman. Kendinizi ifade etme beceriniz daha yüksek olacaktır. Eğlenceli ortamlarda daha çok bulunabilir, seyahatlere çıkabilir, hobilerinize daha çok vakit ayırabilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerle ilgilenenler için de destekleyici bir dönem olacaktır. Ancak bu süreçte kumar, zevk ve sefa düşkünlüğü artabilir, borsa gibi spekülatif yatırımlarınız için iki kere düşünün.

YÜKSELEN BAŞAK, Venüs 4. Evinizde seyahat ediyor, evinizi güzelleştirmek isteyebileceğiniz, ailevi ilişkilerinizde daha sevgi dolu olacağınız, arkadaşlarınızla evde toplanmak isteyebileceğiniz bir süreç. Taşınmak isteyenler istedikleri evi bulabilir, emlak alım satımı yapabilirsiniz. Evinize yeni eşya almak isteyebilirsiniz. Eşinizin mesleği yada taşınmaz varlıklarda ilgili desteklendiğiniz bir dönemdesiniz. Venüs bu bir aylık süreçte özel hayatınızda, ebeveynlerinizle, akrabalarınızla kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissetmenizi sağlayacak.

 

SEVGİLER…

@nilsuastroloji astrolognil.com

#koç#boğa#ikizler#yengeç#aslan#başak#terazi#akrep#yay#oğlak#kova#balık#astroloji#astrolojidanışmanlığı#ay #güneş#merkür#venüs#mars#jüpiter#satürn#uranüs#neptün#plüton#yükselenburç #venüsyay

 

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Karabük Doğru Haber Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Karabük'de Doğru Haberin Adresi. Haber Sitemiz HİBYA haber Ajansı Abonesi ve Batıkaradeniz Bölge Temsilcisidir.