KARABÜK DOĞRU HABER

Yenice’ye Doğalgaz Müdesi!

Yenice’ye Doğalgaz Müdesi!
26 Nisan 2024 - 16:31

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş Almanya yolculuğu öncesinde Yenice için müjdeyi verdi. Ankara’da ki ilk bağlantılar meyvelerini vermeye başladı. 

31 Mart seçimlerinde Yenice Belediye Başkanı olarak seçilen Sertaş Karakaş, Yenicelilere doğalgaz müjdesini sosyal medya hesabından paylaştı. Yenicelilere verdiği sözü, göreve gelişinden kısa süre sonra gündeme getiren Karakaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

Şahsım ve Yenice Belediyesi olarak milletimize olan borcumuzu ancak ülkemize ve şehrimize daha çok hizmet ederek ödeyebiliriz.
Biz siyaseti milletimize hizmet etmek için yapıyoruz. Şahsım ve Yenice Belediyesi ailesi olarak söz verirsek mutlaka bunu yaparız, ucunu bırakmayız. Ankara’da ki temaslar neticesinde yarım kalan doğalgaz arzını, Mayıs ayının ilk haftası kaldığımız yerden devam edeceğiz. Başta il başkanımız Sn. Ferhat Salt’a Karabük milletvekillerimiz Sn. Ali Keskinkılıç’a, Sn. Cem Şahin’e ve ilçe başkanımız Sn: Ahmet Mısırlı’ya ve emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilir, saygılar sunarım. Bizler Yenice’miz için gerekli olan her şeyin takipçisi olacağız. Söz verdiğimiz gibi çok kısa bir sürede tüm ilçemize doğal gaz arzını sağlayacağız. Hayırlı olsun inşallah.”
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Karabük Doğru Haber Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Karabük'de Doğru Haberin Adresi. Haber Sitemiz HİBYA haber Ajansı Abonesi ve Batıkaradeniz Bölge Temsilcisidir.