KARABÜK DOĞRU HABER

Aşkın ve paranın gezegeni Venüs Yay Burcunda, ”Oğlak, Kova,Balık ”

Aşkın ve paranın gezegeni Venüs Yay Burcunda, ”Oğlak, Kova,Balık ”
15 Ekim 2021 - 19:33

#karabük #karabükhaberleri #sondakikakarabük #safranbolu #safranboluhaberleri #sondakikasafranbolu #bartın #bartınhaberleri #sondakikabartın #zonguldak #zonguldakhaberleri #sondakikazonguldak #karabukdogruhaber #karabükhaber #doğruhaber #dogruhaber

YÜKSELEN OĞLAK, Venüs 12. Evinizde seyahat ediyor, aşkı ve duygusal hazları bilinçaltına bastırabileceğiniz, sevginizi belli etme konusunda çekingen davranacağınız, sevgilinize karşı fazla fedakar olacağınız bir süreç. Aşkı fazla idealize edip hayal kırıklığına uğrama riskine karşı dikkatli olmalısınız. İkili ve sosyal ilişkilerden izole olmak isteyebilirsiniz. Bilinmeyene ve gizeme yönelebilirsiniz. Meditasyon gibi çalışmalar için uygun bir dönem.

YÜKSELEN KOVA, Venüs 11. Evinizde seyahat ediyor, oldukça sosyal olabileceğiniz, sosyal çevrenizden fayda görebileceğiniz, arkadaş grupları içinde bulunacağınız ve daha umutlu olacağınız bir süreç. Ortak vizyona sahip olduğunuz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Umulmadık iyi şans ve kazanımlar bu süreçte sizinle birlikte olacak. Vakıf dernek gibi topluma faydalı sosyal gruplar içinde yer alabilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK, Venüs 10. Evinizde seyahat ediyor, Anne ile sevgi dolu bir ilişki, Otorite figürleri ile ilişkilerde şanslı bir süreç. Kariyerinizde, toplum önündeki statünüzde kadın figürlerden destek alabileceğiniz, terfi edebileceğiniz bir dönem. Sanatsal yeteneklerinize yönelebilir, sanat, diplomasi ve danışmanlık alanlarında kariyer yapabilirsiniz. Meslek veya uğraşılar, amaçların gerçekleştirilmesi, hedefler, sosyal statü, kariyer, terfi, toplum önündeki pozisyon, otorite figürleri ile ilişkiler konularında Venüs tarafından destekleniyorsunuz.

SEVGİLER…

@nilsuastroloji astrolognil.com

 

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Karabük Doğru Haber Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Karabük'de Doğru Haberin Adresi. Haber Sitemiz HİBYA haber Ajansı Abonesi ve Batıkaradeniz Bölge Temsilcisidir.