KARABÜK DOĞRU HABER

Şantaj ve Yalan Haberlere Doymayan Kişi Yeni İftiralar Peşinde

Şantaj ve Yalan Haberlere Doymayan Kişi Yeni İftiralar Peşinde
12 Eylül 2022 - 14:18

Bilindiği üzere Gazetecilik mesleği aslında kutsal bir meslektir.İnsanlar Memleketlerinde olan olayları dünyadaki gelişmeleri basın yoluyla takip etmektedirler.Nitekim öyle kişiler var ki Artık basın adı altın da yemedikleri nane kalmıyor.Akşam Alem masası kurdurdukları kişilerin ağzından çıkan sözleri süsleyip insanlara haber adı altında sunuyor.Sırf bu işi de bir sonra ki alem masasını garantiye almak için.Yaptığı haber de ne eşini ne karısını ne kızını bırakmadan direk olarak yazıyor.Sonra da çıkıp buna habercilik diyor.Yazması önemli deeğil elbette ahlaksızlık yapan kişilerin pisliklerini ortaya çıkarmak en doğal hakkı.Ancak elinde bilgi yok belge yok.Çıkmış bi sahte hesaptan biri bişi paylaşmış sen al bunu süsle sonra haber diye sun.Oh ne ala. Peki senin pisliklerini kim çıkaracak orataya onu hiç düşündün mü. Geçmiş de yaptığın yalan haberlerden hastanelik olmadın mı ey gazeteci. Şantajla insanlardan para almadın mı ey gazeteci. Haklıyı haksızı gözetmeden sadece kendi nemalandığın kişilerin haberini yalanlarla sunmadın mı halka ey gazeteci.

Olan ne diyeceksiniz. Hemen Anlatayım.Geçtiğimiz günler de bir twitter hesabından bir paylaşım yapıldı. Hesap kime ait belli değil değil sahte bir hesap.Herkese bir de lakap takmış bunlar karabük’ün Sendikası oolan öz çelik iş sendikasının en üstündeki yöneticiler. Sonra bir gazeteci çıkmış bunu haber yapmış.Ama ne haber bir görseniz sanki olay anında ordaymış gibi yazmış da yazmış.Kızının yakaladığını söylemesini geçtim ağzından çıkan çümleleri hargfiyen yazmış.Sendika başkanı Yunus DEĞİRMENCİ’nin odadan nasıl kaçtığına bir değinmiş ki maşallah sanki kaçarken birlikte koşmuşlar gibi. Bunun sebebi geçtiğimiz aylar da yapılan sendika seçimlerinde taraf olması diye düşünüyoruz.

Evet Sendika seçimlerin de bizler de Karabük’ün evladı olan Recep AKYEL’e destek verdik çünkü Karabük’ün çocuğuydu ve bizim memleketimiz de kurulan bir sendikanın başına yine bizim hemşerimiz yakışır dedik desteğimizi verdik. KAralama yapmadık iftira atmadık kendimizi rakı masalarında satmadık. Seçim oldu bitti. Recep başkan üst kurul delegelerinin teveccühüne mazhar olamadı ve seçimde ufak bir farkla kayıp yaşadı. Yeni başka yeniden Yunus DEĞİRMENCİ oldu. Şimdi tutup ateşe körükle gitmeye gerek yok. Delegeler bizim başkanımız Yunus BAŞKAN dedi ve bize de kabul etmek düşer. Hayırlı olsun der yeni başkanı kutlarız. Yeni seçime kadar başkan Yunus DEĞİRMENCİ. Bundan sonra ki süreçte bize seçilen başkanı ve yönetimini yıpratmak değil kendisin işçiye en iyi şekilde hizmet vermesi yolunda telkinde bulunmak düşer.

Ancak gel gör ki daha önce 2010 yılında Metal sendikasın da en önde koşan kaosdan beslenen defalarca yaptığı şantajlar nedeni ile dayak yiyen kişi yine eline almış kalemi vurmuş da vurmuş. Adamın  son 10 yazısından 7 si Yunus başkan üzerine yazılmış.EEE aldığı ücretin kurulan masaların hakkını da veriyor hani.Ey gafil bırak artık fitne fucur saçmayı. Bugün dünya yarın ahiret. Artık yaptığın şantajlar karaladığın insanlar senden bıktı. Bugün varsın yarın yoksun. Gerçi sen bunları da anlamassın da işte. Cuma günü koşar adım camiye gider akşamına masayı kurarsın. Ama şunu bil ki aldığın ahlar sıratta karşına çıkacak unutma. Gelmişsin bilmem kaç yaşına saçın sakalın ağarmış ama ölüm aklına bile gelmiyor. Yaşarsın bi 30 40 sene daha insaşşal allah daha uzun övür versin de biraz dünya da yaptıklarını çek sonra öl ki ahirete giderken yükün çok ağır olmasın. Bu dünya da işin işin hadi karalamaya yazmaya menfaatin doğrultusun da koşmaya devam et. Ama insanların hakkında yazarken elinde delil olsun miş muş la sahte hesaplarla olmasın. Bu da sana ufak bir yaşı küçük ama aklı senden büyük tavsiye olsun.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Karabük Doğru Haber Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Karabük'de Doğru Haberin Adresi. Haber Sitemiz HİBYA haber Ajansı Abonesi ve Batıkaradeniz Bölge Temsilcisidir.