KARABÜK DOĞRU HABER

İSTANBUL’DA EFLANİ SPOR RÜZGARI ESTİ

İSTANBUL’DA EFLANİ SPOR RÜZGARI ESTİ
21 Mayıs 2023 - 11:06

İSTANBUL’DA EFLANİ SPOR RÜZGARI ESTİ
Amatör kümede 21 yıl sonra mücadele eden ve yarı finale kadar yükselen Eflanispor İstanbul da Eflanililer ile bir araya geldi.
Gaziosmanpaşa da düzenlenen yemek ve Hakan PEKER konseri ile sonlanan gece renkli sahneler ile katılımcılardan tam not aldı.
21 yıl sonra gelen başarıyı şampiyonluk ile taçlandıramamanın üzüntüsünü yaşayan Klüp başkanı İrfan TOPÇU ve İstanbul Eflanililer dernek başkanı aynı zamanda Eflanispor yönetim kurulu üyesi Abdullah ADATEPE gecenin ilk anlarında görevlerini bırakacaklarını belirtmişlerdi. Ancak Düzenlenen dayanışma gecesinde katılımcıların ve Eflanispora maddi manevi hiç bir Desteği esirgemeyen Fimak Makina Sanayi Yönetim Kurulu başkanı Mehmet ÖZPINAR’ın da yeni sezonda geçen sezon yapılan desteklerin üzerine daha fazlasını katacağını belirterek Eflanisporun sponsoru olacağını belirterek aynı yönetim kadrosu ile yola devam etmelerini temenni ettiklerini söylemesi sonucu sahneye çıkan yönetimin de aynı fikirde olduğunu gören Başkan TOPÇU ve ADATEPE kaldıkları yerden göreve devam etme kararı aldı.
Eflanispor adına düzenlenen geceye İstanbul da yaşayan Eflanililerin yanı sıra Eflanililer ile iyi dostlukları olan vatandaşlar da katıldı.
Geceye katılım sağlayan KASİD başkanı Karabüklü iş insanı Çetin İPEK de Karabük adının olduğu her oluşumda destek vermeye hazırız diyerek geceyi düzenleyen Eflanispor yönetimine teşekkürlerini belirtti. Yine Karabük’ün bağrından kopan ve her fırsatta Karabük’e gelen Türkiye’nin en önemli hastanelerinden Başakşehir Çam ve Sakura şehir hastanesi başhekimi Nurettin YİYİT de geceye katılanlar arasındaydı.
Öte yandan bu birlik ve beraberlik gecesinde tüm Eflanililerin katılım sağlanmasının yanında geceye Eflani Belediye Başkanı İbrahim ERTUĞRUL Eflani Kaymakamı ve Eflani de bulunan hiç bir kurum müdürü amiri katılmaması geceye katılanların tepkisine yol açtı.
Görkemli gecede son olarak Eflanili sanatçı Hakan PEKER sahne alırken Eflanili hemşerilerine de bir müjde vererek yaklaşan yerel seçimlerde Safranbolu’dan belediye başkan adayı olacağını duyurdu ve hemşerilerinden destek istedi.

PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -

Karabük Doğru Haber Copyright © 2022 - Tüm hakları saklıdır. Karabük'de Doğru Haberin Adresi. Haber Sitemiz HİBYA haber Ajansı Abonesi ve Batıkaradeniz Bölge Temsilcisidir.